Okvirne cijene izrade web stranica

Cijene

Saznajte sve o cijenama i uslugama koje nudimo. Odaberite neki od naših Start Paketa kako bi brzo i jednostavno pokrenuli svoje poslovanje.

Saznajte sve troškove prije izrade

Okvirne cijene i paketi

Svaka web stranica je jedinstvena, poput vašeg poslovanja. Jedna cijena koja odgovara svima kada je u pitanju stvaranje online prisutnosti koja odražava vašu jedinstvenu viziju je teško za odrediti. S obzirom na navedeno cijene naših usluga prilagođene su specifičnostima svakog projekta, međutim, kako bi olakšali klijentima nudimo osnovne Start pakete izrade web stranica.

Kako određujemo cijene izrade web stranica?

Naš pristup izračunu cijena temelji se na pažljivoj analizi vaših potreba, ciljeva i opsega projekta. Svaki projekt prolazi kroz individualnu procjenu koja uzima u obzir faktore poput:

Za svako poslovanje

Start Paketi

Izrada One page web stranice

500€

Izrada web stranice

od
700€

Izrada web trgovine

od
1200€

SEO OPTIMIZACIJA

Na upit

Svaki projekt SEO optimizacije jedinstven je, a cijena ovisi o specifičnostima vašeg poslovanja i potrebama. Kontaktirajte nas kako bismo saznali više o vašim ciljevima, konkurenciji i prilagodili našu uslugu točno onome što vam je potrebno.

Da biste dobili preciznu procjenu za vaš projekt, pozivamo vas da nas kontaktirate. Rado ćemo razgovarati o vašim zahtjevima, viziji i ciljevima kako bismo izradili prilagođenu ponudu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Pitanja i odgovori

Što nije uključeno u Start Pakete?

U start pakete nije uključen zakup domene i hostinga. Domena i hosting potrebni su kako bi Vaša web stranica radila i bila prikazana na tražilicama kao što je Google.

Koliko koštaju domena i hosting?

Domene sa nastavkom .com koštaju oko 13€ bez PDV-a godišnje, dok domene sa nastavkom .hr obrti i firme ih mogu registrirati besplatno, ili zakupiti po cijeni od 66,49€ godišnje bez PDV-a. Cijene hostinga ovise o potrebama firme ili osobe koja traži usluge web stranice te zahtjevima web stranice.

Pošaljite nam upit!

Kontaktirajte nas kako bi saznali sve što vas zanima o procesu i cijenama izrade web stranica.

Kontaktirajte nas