Privucite nove klijente

Izrada web stranica

U digitalnom dobu, vaša prisutnost na internetu ključna je za uspjeh, a mi smo ovdje kako bismo osigurali da ga ostvarite.

SLUŠAMO, KOMUNICIRAMO, IZRAĐUJEMO

Usluge izrade web stranica

Web dizajn

Stvorite jedinstven identitet za svoj brend s našim kreativnim idejama i dizajnerskim uslugama. Naš tim stručnjaka napraviti će sve kako bi se stvorio izgled koji će odgovarati vašim potrebama i ciljevima.

SEO OPTIMIZACIJA

Unaprijedite svoju poziciju s našim stručnim uslugama optimizacije pretraživanja. Izvršit ćemo detaljnu analizu vašeg web sadržaja i optimizirati ga kako bi se poboljšala pozicija u rezultatima pretraživanja.

E-TRGOVINE

Proširite svoje poslovanje online s našim rješenjima za e-trgovinu. Nudimo funkcionalne, sigurne i intuitivne ecommerce platforme koje će vaši kupci obožavati. Od postavljanja trgovine do implementacije plaćanja, pružamo sve što vam je potrebno za uspješnu e-trgovinu.

Strategija i User Experience

Razvijamo strategije koje povezuju vaš brend s ciljanim publikama. Naš fokus na korisničkom iskustvu (UX) osigurava da vaša publika doživi vašu tvrtku na najbolji način. Odmaknite se od konkurencije s inovativnim strategijama i korisnički orijentiranim pristupom.

Prilagođen CMS

Upravljajte sadržajem svoje web stranice jednostavno i efikasno s našim prilagođenim sustavom za upravljanje sadržajem (CMS). Pružamo vam kontrolu nad svojim sadržajem, olakšavajući vam ažuriranje i prilagodbu bez tehničkih izazova.

PROCES I SAVJETOVANJE

Naš tim stručnjaka nudi savjetovanje i podršku kroz svaki korak razvoja vašeg online prisustva. Kroz transparentan proces, dijalog i stručnost, zajedno gradimo strategije koje ostvaruju vaše poslovne ciljeve.

Testiramo, analiziramo, osigravamo

Nudimo sve potrebne alate i podršku

Testiranje web stranica

Osigurajte besprijekorno iskustvo korisnika s našim uslugama testiranja web stranica. Naša temeljita testiranja uključuju funkcionalna, performansna i sigurnosna ispitivanja kako bismo garantirali da vaša web stranica radi bez grešaka.

Analiza web stranica

Dobijte dublji uvid u performanse vaše web stranice s našom uslugom analize. Praćenje ključnih metrika omogućuje nam identificiranje prilika za poboljšanje, optimizaciju sadržaja i povećanje konverzija. Na temelju analize, razvijamo strategije koje optimiziraju vašu online prisutnost.

Hosting usluge

Osigurajte pouzdanost i performanse vaše web stranice. Infrastruktura koju nudimo pruža visoku dostupnost, brzinu i sigurnost. Bez brige o tehničkim aspektima, fokusirajte se na razvoj svog poslovanja, znajući da je vaša web stranica u sigurnim rukama.

Održavanje web stranica

Sa našim uslugama održavanja web stranica, osiguravamo da vaša stranica uvijek radi besprijekorno. Redovito ažuriranje, sigurnosne provjere i brza reakcija na eventualne probleme čuvaju vašu web stranicu u vrhunskom stanju.

Pisanje sadržaja

Naš kreativan tim stvara sadržaj prilagođen vašem brendu i ciljevima. Bilo da su u pitanju blogovi, stranice proizvoda ili marketinški materijali, nudimo kvalitetan sadržaj koji će privući i zadržati pažnju vaše publike.

Testiramo, analiziramo, osigravamo

Proces izrade web stranica

1.

Razumijevanje vaših potreba i ciljeva

Inicijalne konzultacije: Prvi korak u stvaranju vaše web stranice je detaljan razgovor tijekom kojeg ćemo razumjeti vaše poslovne ciljeve, targetirano tržište i viziju. Ovo uključuje analizu vaših proizvoda ili usluga, vaše konkurencije, i trenutnih marketinških strategija.

Definiranje projekta: Nakon razumijevanja vaših potreba, definirat ćemo opseg projekta, uključujući specifikacije, ključne funkcionalnosti, vremenski okvir i ključne ciljeve koji se moraju postići.

2.

Planiranje i Strategija

Izrada koncepta web stranice: Prije nego što započnemo s dizajnom, izradit ćemo koncepte i prototipe vaše web stranice. Ovo osigurava da se struktura stranica, navigacija i raspored sadržaja usklade s korisničkim putovanjem kroz stranicu.

Strategija sadržaja: Razvijamo strategiju sadržaja koja će pružiti vrijednost vašim posjetiteljima i unaprijediti SEO. Kvalitetan sadržaj i kvalitetna struktura sadržaja ključan za privlačenje i zadržavanje korisnika, te poboljšanje online prisutnosti, odnosno za poboljšavanje rangiranja na tražilicama kao što je Google, Yahoo i slični.

3.

Dizajn i razvoj

Vizualni dizajn: Nakon uspostave strukture, prelazimo na vizualni dizajn. Naš tim će kreirati prilagođeni dizajn koji odražava vaš brend i tvrtku.

Razvoj web stranice: U trenutku kada je dizajn odobren, dizajn prelazi u funkcionalnu web stranicu. Koristeći najnovije tehnologije, gradimo sigurne, brze i responzivne web stranice.

4.

Testiranje i objavljivanje

Testiranje: Prije objavljivanja web stranice, provest ćemo temeljito testiranje funkcionalnosti, kompatibilnosti s različitim preglednicima, i responzivnosti dizajna. Također ćemo se pobrinuti da je sve zaštićeno, sigurno i u skladu sa zakonom i propisima vezanih uz web stranice.

Objavljivanje: Nakon što je testiranje završeno i web stranica je spremna, dogovoriti ćemo dan objavljivanja web stranice. Naš tim će nadgledati objavljivanje stranice, osiguravajući da sve prođe glatko i jednostavno.

5.

Podrška i održavanje

9. Podrška nakon objavljivanja: Websis ostaje uz vas i nakon što je web stranica objavljena. Pružamo usluge kontinuirane tehničke podrške, savjetovanje i ažuriranja kako bi vaša web stranica ostala sigurna te kako bi nesmetano radila u budućnosti.

10. Održavanje i nadogradnje: Tehnologija se neprestano mijenja, a vaša web stranica treba pratiti te promjene. Nudimo planove održavanja koji osiguravaju da vaša web stranica ostane ažurna s najnovijim trendovima i tehnološkim unaprjeđenjima.

Recite nam svoje želje

Kontaktirajte nas kako bi saznali sve što vas zanima o procesu i cijenama izrade web stranica.

Kontaktirajte nas