Portfolio

Naši radovi

Pogledajte sve naše radove i vjerne klijente.

Rockfilius

Rockfilius jedna je od kompanija pokrenuta od strane našeg poznatog reprezentativca Dejana Lovrena. Ponosni smo što smo mogli raditi na projektu i sudjelovati u stvaranju dizajna. 

Lookapik

Jedna od vodećih dropshipping web trgovina sa preko 50.000 zadovoljnih kupaca. Web trgovina sadrži preko tisuće proizvoda sa raznim mogućnostima online plaćanja.

Hairground

Vodeća tvrtka za prodaju i edukacije u frizerskom svijetu. Širok izbor proizvoda za profesionalce i amatere.

Arimed

S više od dva desetljeća iskustva, “Edukacijski Centar Arimed” je postao prepoznatljiva institucija na polju beauty i wellness obrazovanja, uspješno osposobljavajući tisuće polaznika za konkurentnost na tržištu.

3D Stooges

Inovativna kompanija koja nudi širok izbor usluga vezanih uz 3D printing i 3D dizajn. Pretvorite bilo koji predmet u stvarnost!

Luka Hinić

Luka Hinić je regenerativni specijalist detoksikacije. Luka vodi i podučava tisuće drugih iz cijeloga svijeta kako da se iscijele kroz detoksikaciju tijela, uma i duše produbljujući pritom vlastito razumijevanje tijela, prirode i života u skladu s prirodnim zakonima.

Uptown Records

Skupina profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u području marketinških komunikacija, informatičkog programiranja te audio i video produkcije. Uptown Music Records se usudi biti drugačiji od drugih kako bi unijeli potrebnu svježinu na domaći glazbeni teren.