Portfolio

Naši radovi

Pogledajte sve naše radove i vjerne klijente.

Stryng

Stryng je jedan od najboljih alata za pisanje SEO optimiziranih članaka. Uz same članke, Stryng nam omogućuje objavljivanje članaka na web stranicu u jednom kliku i izradu AI generiranih slika.

Stryng - alat za pisanje SEO optimiziranih članaka

Hairground

Vodeća tvrtka za prodaju i edukacije u frizerskom svijetu. Širok izbor proizvoda za profesionalce i amatere.

Lookapik

Jedna od vodećih dropshipping web trgovina sa preko 50.000 zadovoljnih kupaca. Web trgovina sadrži preko tisuće proizvoda sa raznim mogućnostima online plaćanja.

Rockfilius

Rockfilius jedna je od kompanija pokrenuta od strane našeg poznatog reprezentativca Dejana Lovrena. Ponosni smo što smo mogli raditi na projektu i sudjelovati u stvaranju dizajna. 

Arimed

S više od dva desetljeća iskustva, “Edukacijski Centar Arimed” je postao prepoznatljiva institucija na polju beauty i wellness obrazovanja, uspješno osposobljavajući tisuće polaznika za konkurentnost na tržištu.

3D Stooges

Inovativna kompanija koja nudi širok izbor usluga vezanih uz 3D printing i 3D dizajn. Pretvorite bilo koji predmet u stvarnost!

Glazbena Pandemija

Najbolje renovirane prostorije za probe u gradu!

Bivša Glazbena kućica još uvijek se nalazi na istom mjestu na Bundeku, ima par novih prostorija sa super soundom i opremom, besplatan parking i zove se Glazbena pandemija!

Glazbena-pandemija-web
Rezerviraj-prostoriju-za-probu-Glazbena-pandemija

GreenWave Energy

GreenWave Energy vodeća je kompanija za dobavu, ugradnju i servis kremacijskih peći za ljude i životinje, peći za spaljivanje otpada, peći za uklanjanje boja i lakova te raznih drugih energetskih postrojenja.

Luka Hinić

Luka Hinić je regenerativni specijalist detoksikacije. Luka vodi i podučava tisuće drugih iz cijeloga svijeta kako da se iscijele kroz detoksikaciju tijela, uma i duše produbljujući pritom vlastito razumijevanje tijela, prirode i života u skladu s prirodnim zakonima.

Uptown Records

Skupina profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u području marketinških komunikacija, informatičkog programiranja te audio i video produkcije. Uptown Music Records se usudi biti drugačiji od drugih kako bi unijeli potrebnu svježinu na domaći glazbeni teren.

Medical One

Jedna od vodećih hrvatskih tvrtki za prodaju vrhunske, kvalitetne, certificirane medicinske opreme i pomagala, te opreme za ortopediju, rehabilitaciju i inkontinenciju.

Golden Stuff

Stručnjaci za iznajmljivanje aparata za pripremu kave koji se ponose pružanjem najbolje moguće usluge našim klijentima. Njihova misija je osigurati da svi klijenti mogu uživati u savršenoj šalici kave u bilo koje vrijeme. Otkrijte više o njihovoj priči i pristupu iznajmljivanju aparata za kavu.